Nieuwsflits: wethouder zegt één criterium toe

Tijdens de gemeenteraad van 30 juni liet wethouder Yvon Hoogendijk weten in september met een raadsvoorstel te komen, waarin het voldoen aan het criterium over thee, koffie en vier andere cateringproducten zal worden toegezegd. Op een ander fairtrade criterium, de aanscherping van het inkoop- en aanbestedingsbeleid, zei ze dat er momenteel nog geen duidelijkheid is over de financiële consequenties en dat dit eerst goed onderzocht moet worden. Fractievoorzitter Paul Heijmerink van P21 moedigde de wethouder aan haar licht op te steken bij andere fairtrade gemeenten: ‘Als andere gemeenten wel fairtrade kunnen worden, waarom wij dan niet?’.

Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s