Bunnik fairtrade gemeente

Zondag 9 oktober 2011

Het leven gaat door hier in Bunnik, wat er ook gebeurt. Sommigen zijn er de hele dag mee bezig en velen weten van niets. Wat we allemaal wel weten is wat er in de rest van de wereld aan de hand is. Dat zien we in de media. Het gaat over Europa, de euro, Griekenland, de financiële crisis en nog veel meer van dit soort zaken. Waar we veel minder van horen is over boeren en andere hardwerkende mensen in Afrika, Azië en Zuid-Amerika die te weinig waardering en geld ontvangen voor hun producten. En daar vraagt de gemeente Bunnik nu aandacht voor door het verwerven van de titel van fairtrade
gemeente. Niet alleen erover praten maar het ook doen.

En dat is op 22 september in de raadsvergadering ook gelukt. Met algemene stemmen is het voorstel om van Bunnik een fairtrade gemeente te gaan maken aangenomen.

Het is al jaren een grote wens van P21 om Bunnik een gemeente te laten zijn die blijvend werk maakt en aandacht vraagt voor eerlijke handel.

En rest ons hierbij nog om de werkgroep Fair Trade Bunnik hartelijk en eerlijk te bedanken voor hun persoonlijke volharding en inzet  voor deze stap. Zonder deze mensen was het nu nog niet zover in Bunnik. Dank hiervoor.

Fractie P21, Thea Schipper

(Uit nieuwsrubriek www.p21.nl, website van de Bunnikse politieke partij Perspectief 21)

Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

Een reactie op Bunnik fairtrade gemeente

  1. Johnc622 zegt:

    Hello There. I found your blog using msn. This is a really well written article. Ill make sure to bookmark it and return to read more of your useful information. Thanks for the post. I will definitely return. efeccedkakfd

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s