Bunnik nu officieel fairtradeplaats

BUNNIK/ODIJK – Bunnik mag zich sinds gisteren officieel fairtradegemeente noemen. Daarmee behoort  Bunnik tot de 22 gemeenten in ons land die bijzonder veel aandacht besteden aan fairtrade. Eerlijke handel dus, waardoor producenten in ontwikkelings-landen een reële prijs voor hun producten krijgen. Veel winkels, horeca, bedrijven, scholen, verenigingen en instellingen en ook de gemeente Bunnik zelf verkopen of gebruiken inmiddels fairtrade-producten. Op de foto het Platform Bunnik Fairtrade, de trekkers van de fairtradecampagne en bestaande uit actieve inwoners, met vlnr Ted Strop, Rob de Coole, Jan Baarveld, Bert van Eijnsbergen en Edward Mac Gillavry. Zittend Liesbeth Brinkman en Sam Korteweg. Foto AD

(Uit: AD /Utrechts Nieuwsblad van 15 februari 2012)

Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s