Nieuwsflits – Bunnik Fairtrade genomineerd

De Stuurgroep Bunnik Fairtrade is voorgedragen voor De Bronzen Uil wisselprijs 2012. Vanaf 1998 kent het bestuur van de lokale politieke partij Perspectief 21 jaarlijks deze prijs toe. De Bronzen Uil gaat naar een inwoner of organisatie in de gemeente Bunnik die zich vrijwillig verdienstelijk heeft gemaakt voor de lokale gemeenschap. De wisselprijs wordt uitgereikt tijdens een bijeenkomst op woensdag 11 april vanaf 20.30 uur in De Witte Huisjes in Bunnik.

Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s