Campagne Fairtrade op Bunnik Fair

Campagne Fairtrade op Bunnik Fair 2013 - foto

Fairtrade folder vindt gretig aftrek

BUNNIK – Op de derde Bunnik Fair van zaterdag 1 juni 2013 deelde de Campagne Bunnik Fairtrade op ruime schaal de geheel herziene folder ‘Bunnik Fairtrade Gemeente’ uit. Met het proeven van diverse fairtradewijnen en fairtradecake van Bakkerij Vonk was de kennismaking met de fairtradegedachte compleet.

Downloaden

De folder ‘Bunnik Fairtrade Gemeente’ kunt u ook openen en opslaan, zie Bunnik Fairtrade Gemeente. In de folder vindt u alle bedrijven en organisaties die voldoen aan de fairtrade criteria. Bovendien vindt u naast fairtrade producten ook een compleet overzicht van duurzame producten, biologische producten en streekproducten die in Bunnik, Odijk en Werkhoven te koop zijn. (Tekst en foto: Edward Mac Gillavry)

Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s