Fairtrade fietsroutes

U houdt ervan een mooie fietstocht te maken? En u zou op die route graag een fairtrade kopje koffie of thee, een ijsje, sap of een broodje met fairtrade beleg willen gebruiken? Dat kan binnenkort in de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Vanaf 22 juni 2013 zijn er drie mooie fietsroutes beschikbaar over de Utrechtse Heuvelrug langs horeca met fairtrade producten. De routes zijn onder andere te koop bij de VVV Utrechtse Heuvelrug, Amersfoortseweg 27/A in Doorn. Zie ook http://www.fairtradeheuvelrug.nl/home/fietsroute

Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s