Fairtrade fietsroutes vinden gretig aftrek

Fairtrade fietsroutes op Bunnik Fair - foto

Op de Bunnik Fair van zaterdag 6 juni 2015 verkocht Stichting Bunnik Fairtrade meer dan 100 Fairtrade fietsroutes. De routes door Bunnik en over de Utrechtse Heuvelrug voeren langs een aantal horecagelegenheden voor fairtrade koffie, thee of sap, voor Ben & Jerry’s ijs of een broodje duurzame vis.

De routes volgen grotendeels het bekende fietsknooppuntennetwerk en voeren langs totaal 16 pleisterplaatsen met fairtrade producten. De fietsroutes zijn voor € 0,50 verkrijgbaar bij VVV-informatiepunten. Ze zullen ook bij sommige routedeelnemers te koop zijn. De routes inclusief gedetailleerde beschrijving zijn ook gratis te downloaden van de websites www.bunnikfairtrade.nl en www.fairtradeheuvelrug.nl (Tekst en foto: Edward Mac Gillavry)

Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s