Nieuwsflits – Bunnik verlengt titel Fairtrade Gemeente

De jury van Fairtrade Gemeente heeft de aanvraag voor de titelverlening Fairtrade Gemeente Bunnik positief beoordeeld. De jury vindt dat Bunnik voldoet aan de zes criteria van de campagne. De jury constateert dat de werkgroep Bunnik doorgegaan is op de eerder ingeslagen weg. Een gemeente met deze omvang met een fairtrade kerk en fairtrade school is bijzonder. Fairtrade als onderdeel van MVO en Duurzaamheidsbeleid wordt in Bunnik goed gezien en uitstekend aangepakt. Juist in deze samenhang en in dit netwerk ziet de jury een uitdaging en mogelijkheden om in de komende periode uitbreiding van fairtrade gebruik te realiseren. Zie ook Juryrapport 2015.

Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s