Avond over duurzame energie

Stichting Bunnik FairtradeVrumonaGemeente Bunnik

PERSBERICHT

AVOND OVER DUURZAME ENERGIE

MET EEN LEZING DOOR KEES VAN DER LEUN VAN ECOFYS

Maandagavond 20 juni 2016 om 19:30 uur bij Vrumona

Stichting Bunnik Fairtrade organiseert in samenwerking met de gemeente Bunnik een avond over duurzame energie en energiebesparing. De avond is interessant zowel voor het Bunnikse bedrijfsleven als voor andere geïnteresseerden.

Programma

Tijdens de avond voert een aantal sprekers het woord: als eerste Simon Runia van Stichting Bunnik Fairtrade, tevens werkzaam voor Trees for All. Daarna zal Kees van der Leun van onderzoek- en adviesbureau Ecofys het woord overnemen. Hij is expert op het gebied van duurzame energietoepassingen en energiebesparing en zal in zijn lezing toelichten hoe de afspraken van de vorig jaar gehouden Klimaatconferentie in Parijs naar lokaal niveau vertaald kunnen worden. Denk aan duurzaam energiegebruik en aan een duurzame economie.

Vervolgens zal wethouder Rob Zakee van de gemeente Bunnik vertellen hoe de gemeente met het thema duurzaamheid aan de slag is. Tot slot zal gastheer Koert van de Pest, directeur Supply Chain & Operations van Vrumona, het woord krijgen. De Bunnikse frisdrankfabriek is binnen het Heineken concern speerpunten aan het ontwikkelen op het gebied van duurzame energietoepassingen. Ze zoeken in hun duurzaamheidsbeleid verbinding met de samenleving.

U wordt uitgenodigd mee te discussiëren over dit zeer actuele thema. Wie weet worden er mooie verbindingen gelegd deze avond. Tevens is het een kans eens bij Vrumona binnen te kijken

U kunt zich opgeven door een e-mail naar emac@online.nl te sturen bij voorkeur t/m uiterlijk 19 juni a.s.

U ontvangt dan het volledige programma en instructies waar u zich moet melden. Het parkeerterrein van Vrumona zal die avond geopend zijn voor auto’s en fietsen.

Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s