Bori en Greet bedankt

laatste-keer-voedselgroep

BUNNIK – Vrijdag 23 december 2016 stond de Voedselgroep na ruim dertig jaar voor het laatst op de weekmarkt in Bunnik. Burgemeester Ostendorp overhandigde bloemen aan Greet Houwers (zij stond 30 jaar op de markt) en Bori Goldschmidt (zij stond er 40 jaar, al voordat de Voedselgroep begon) en sprak ze kort toe.

“Jullie hebben zoveel bewustwording gecreëerd, ook bij mijzelf. Dankzij jullie werd er snel Fairtrade koffie ingevoerd op het gemeentehuis.” Familieleden bakten oliebollen en schonken chocolademelk aan alle klanten die nog één keer langskwamen. Rob de Coole, van Platform Bunnik Fairtrade: “Wij zijn ontstaan door de Voedselgroep. Daar zijn we jullie dankbaar voor.”

(Ook verschenen in ’t Groentje Bunniks Nieuws van 28 december 2016)

Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s