Fairtradeweek Barbaraschool

BUNNIK – De Barbaraschool verbond hun Fairtradeweek met acties voor KNGF Geleidehond. In de week van 13 maart gaf KNGF presentaties over het belang van geleidehonden en wat het betekent om blind te zijn. Er werden zakken met oude kleding en lege flessen ingezameld voor KNGF. En er konden mandjes met Fairtrade producten besteld worden.

Op 20 maart startte een grote markt in de aula waar de wel 90 Fairtrade mandjes konden worden opgehaald en afgerekend. Groep 7/8 had een presentatie over Fairtrade bananen gemaakt, die ze in de in de andere groepen hebben geven. Stichting Bunnik Fairtrade was op de markt vertegenwoordigd met een informatietafel over Fairtrade.

V.l.n.r. Oana Smits, Elcke Vink en Arend Wijnalda startten de verkoop van de Fairtrade producten.

Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s