Fairtrade Week 2017

Van 28 oktober t/m 5 november 2017 is het Fairtrade Week. Tijdens deze landelijke campagneweek wordt het belang van eerlijke handel door supermarkten, Wereldwinkels, bedrijven, gemeentes en enthousiaste vrijwilligers onder de aandacht gebracht. In duizenden supermarkten en winkels zijn tijdens de Fairtrade Week diverse Fairtrade producten in de aanbieding. In Albert Heijn Bunnik staat een aparte tafel met Fairtrade artikelen, in Boni Odijk staat een Fairtrade actiestelling  De meest aantrekkelijke aanbiedingen worden gebundeld in de Fairtrade Week actiefolder, die huis-aan-huis verspreid wordt. In heel Nederland vinden er tal van acties en evenementen plaats.

Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s