Fairtrade Week 2018

Van 5 t/m 12 mei 2018 is het Fairtrade Week. Alle Fairtrade gemeenten in Nederland besteden extra aandacht aan eerlijke handel. Het gaat om ons aller bewustwording van de keuzes die wij maken tijdens het shoppen van kleding of de wekelijkse boodschappen.
Op onder andere Skyradio, QMusic en Radio538 worden radiocommercials uitgezonden tijdens de Fairtrade Week. De meest aantrekkelijke aanbiedingen van supermarkten en wereldwinkels zijn gebundeld in de Fairtrade Week actiefolder die bij 2 miljoen huishoudens verspreid is.

In onze gemeente Staat bij Albert Heijn Bunnik een tafel met Fairtrade artikelen. Ook bij de entree van de winkel wordt aandacht aan de Fairtrade Week gegeven. In Boni Odijk is een apart schap met Fairtrade artikelen ingericht.

Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s