Winnaars loterij Bunnik Fairtrade

Op de Bunnik Fair van zaterdag 2 juni 2018 werden in de stand van Stichting Bunnik Fairtrade lootjes verkocht voor Stichting Apsara waarmee de Barbaraschool scholen in Cambodja aan meubels helpt. Drie winnaars kregen een assortiment Fairtrade artikelen, beschikbaar gesteld door de supermarkten Albert Heijn Bunnik en Boni en Yumbo Odijk. Kandidaat notaris Madeline Westers deed aan het einde van de fair de trekking. De drie winnaars waren blij verrast met hun prijs.

De trekking door Madeline Westers. Met Rob de Coole en Bert van Eijnsbergen van Bunnik Fairtrade.

 

Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s