Bunnik doet heraanvraag Fairtrade

Op 16 oktober 2013 heeft het Platform Bunnik Fairtrade de heraanvraag voor de titel Fairtrade Gemeente ingediend bij de landelijke Fairtrade campagne. Na een nieuwe inventarisatie eerder dit jaar voldoet Bunnik opnieuw aan de gestelde criteria. Op drie van de zes criteria haalt Bunnik zelfs extra scores van 16 tot 25%. Alle informatie is te vinden op www.fairtradegemeenten.nl Vul bij ‘Is jouw gemeente fairtrade?’ Bunnik in en doe de check.

Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s